Pamplay is een relatief kleine organisatie, met korte lijnen, met een flexibele werkwijze, met originele ideeën, met een diversiteit aan producten, met goede adviezen, met een eigen designafdeling,met veel gevoel en met een grote expertise in het ontwikkelen van speeltoestellen voor mensen met en zonder een beperking.

Naast de reguliere speeltoestellen, willen we ook graag, waar het mogelijk en/of wenselijk is, een funcombinatie opstellen waar kinderen met een beperking ook mee kunnen spelen. Dat deze kinderen ‘aan de zijlijn’ staan is allang niet meer van deze tijd.

Lees meer over onze unieke medewerkers

Wij zijn een bijzonder No-nonsense bedrijf voor unieke kinderen met unieke medewerkers!

Kleine organisatie met korte lijnen. Directe antwoorden op uw vragen. Offertes, mits niet te complex,  binnen 24 uur in uw mailbox. Betrouwbare producten; alle producten voor de openbare ruimte voldoen vanzelfsprekend aan de daar voor geldende normen. Breed productenaanbod en wat niet op de site staat kunnen we ook verzorgen, niets is onmogelijk.

Waarom PAMPLAY?

De producten van Pamplay voldoen aan de eisen die kinderen stellen aan speeltoestellen, niet wat volwassenen leuk vinden.

Kleine organisatie; geen overheadkosten; meer speelplezier voor uw geld.

Grote expertise, eigen ontwerp-, design-, engineeringstudio, omvangrijk leveringsprogramma, alles in een hand, ook de aanleg van speelplaats/tuin/park/bestrating

Ik heb interesse! Neem contact met mij op.

Bezoekadres

De Gording 6, 9472 ZB Zuidlaren

Telefoon

050 - 409 20 22

E-mail

info@pamplay.nl

PAMlease

Wel nieuwe speeltoestellen, maar geen gat in uw werkkapitaal? Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor het leasen van speeltoestellen? Klik hier voor meer informatie.