Sandyzandbakken, een groot succes!

Na iets meer dan een jaar nadat we het concept van Sandyzandbakken hebben opgepakt, kunnen we niet anders dan tevreden zijn met de opname van dit prachtige product in ons leveringsprogramma. 

Sandyzandbakken zijn zeer populair bij peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, bso's, voorscholen en de onderbouw van het basisonderwijs. Dit jaar zijn er al weer meer dan 60 Sandyzandbakken verspreid over heel Nederland. De meest populaire afmetingen zijn, voor de peuterspeelzalen en kinderdagverblijven de Sandy25, met een speelruimte van 2.5 x 2.5 meter, en voor de grotere kinderen, onderbouw en bso's, de Sandy31, met een speelruimte van 3.1 x 3.1 meter.
Onze populaire afsluitbare- en dus hygienische zandbakken worden bij vele onderwijsinstellingen en stichtingen voorgeschreven bij nieuwbouw, of in het geval er een oude zandbak vervangen moet worden.
In de loop van het jaar zijn er wel een aantal verbeteringen doorgevoerd aan het oorspronkelijke model. Zo zijn de trespa speelranden vervangen door het zachtere en meer flexibele kunststof HMPE. Trespa is een keiharde kunststof en gaat bij normaal gebruik nooit stuk, 
maar als er met grof geweld een stuk(je) afbreekt ontstaat er een messcherpe situatie; voor de hele kleintjes dus een potentieel gevaar. Ook zijn de trespa figuren, driehoek, rondje en vierkant, verwijderd. Deze blijken geen toegevoegde speelwaarde te hebben en zijn alleen maar een obstakel op de speelplaat.
Een andere verbetering is het upgraden van de bevestigingsmaterialen. De standaard verzinkte schroeven zijn vervangen door speciale anti-roest schroeven. Deze schroeven zijn behandeld met een, tegen roest beschermende, coating. De spoed is gedeeltelijk gekarteld aan de onderzijde, waardoor de schroef stevig blijft aangedraaid.

  

Voor meer informatie, kijk op www.sandyzandbakken.nl

Bellen 050 409 20 22 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  kan natuurlijk ook